bytt till forme.se

Har idag flyttat över min blogg till forme.se och kommer forstsätta blogga där framöver. Men jag har kvar denna blogg iallafall ifall jag kanske någon dag byter tillbaka. Hoppas ni hänger med mig över till forme.se. Där blir det inget lösenord heller, så de blir skönt. 
 
 
http://matildasydh.forme.se/

jag älskar min frukost


firade ellinor igår

Igår så åkte jag till Ellinor i Lövstalöt och firade henne för hon fyller år idag. 
Det var jag, Nathalie, Sally, Isabelle Alice, Evelina och Emelie som va där. Hade en sjukt bra kväll med mat, efterätt, drinkar och tjejsnack. Åkte hem vid halv 12 ungefär. Gick och la mig dirket när jag kom hem, sjukt trött. 

dålig uppdatering

Bloggningen denna vecka har verkligen varit hur dålig som helst. Men å andra sidan så har jag inte gjort något speciellt. En vanlig vecka liksom.
Ni får min vecka i bilder. Måndag- Fredag
 
tränade med Ebba i måndags.
Kaffe mys med Ellinor på rasten och sen mys vid ån efter skolan i Tisdags.
I fredags fick vi tillbaka en historia uppsats vi skrev för ett tag sen. Och jag fick A på allat förutom på källkritik där jag fick C. 
Så kommer förmodligen få ett B. Så jag är nöjd faktiskt!
 

Thuns, new in

 
Converse som vanligt
 
 

sista helgen på lovet

Åkte inte till Ebba förra tisdagen som jag hade hoppats på! 
Åkte dit i torsdags kväll vid åtta istället för mamma o jag var på Thuns på dagen. Ebba och jag gjorde inget speciellt då på kvällen, somnade typ vid halv 3 tror jag. På fredagen drog jag in till stan och träffade Nathalie och Ellinor. Köpte cigg och satte oss vid ån i solen. Vid klockan sex drog jag tillbaka till knivsta och hem till Ebba. Vi käkade sen hämtade Victor M oss och vi åkte runt med två andra bilar. Gårn öppnade 10 för dom hande nån "mini bio " typ i kupolen så vi drog dit då, och när gårn stängde så gick jag, Ebba och William till Williams källare, åkte väl vid 1. 
 
I lördags så hände inget speciellt på dan, senaaare vid halv 7 så hämtade Victor M oss igen och vi åkte till gårn, fast på lördagar är det så tråkigt där så vi drog in till stan en sväng och sen tillbaka till Knivsta. När vi kom tillbaka till knivsta så gick jag, Ebba, William och hans kompis till statoil, sen tog vi bussen därifrån och jag, Ebba o William var o hälsade på Viktor G som va på fest i knivsta.Träffade lite annat trevligt folk där också. Ebbas pappa hämtade oss vid halv 2. 
 
Finns en video från helgen längre ner i bloggen
 
Känner att det blir lite rörigt med alla namn, så många som heter viktor/victor. Men döper dom med första bokstaven i efternamnet så förstår ni kanske lite bättre. ni får stå ut.
 

stolthet

 I onsdags, alltså onsdagen på lovet så var jag ut på dan, Alexander hämtade mig på sin moppe och vi åkte och träffade John, Viktor och Johan. Skön dag med sjukt härligt väder

Springtur mitt i natten tyyyypp


2013-04-02

Första april igår då, och början på en ny månad. Tiden går fort nu hörrni. Härligt. Och vädret ska man ju verkligen inte klaga på. Har suttit och solat, och fick faktiskt rand av linnet, haha fult men aja. 
Inte bloggat sen i fredags, va till farmor på påskmiddag då, sen så skulle jag till Viktor på fest, men mamma hittade mina cigg och min dricka så det blev inte så bra. Har haft utegångsförbud över helgen, men hoppas jag kan åka till Ebba idag. Ska snacka med mamma nu för nu kom hon hem från jobbet. hörs senare. Puss pusss
 
 

RSS 2.0