I can't get you off my mind

Farmor och Svante (svante är min låtsasfarfar) åkte hem för ca 10 minuter sen. Trevligt att ha dom här. 
Har smsat lite med Linda och Jonna om hur det blir i helgen, vi har ju tänkt att åka till Öregrund eftersom att det är Roslagsloppet. Hoppas det blir nåt! 
Nu ska jag nog lägga mig och kolla på film. Somna till en bra film är så mysigt! 
 
http://matildasydh.tumblr.com/

fredag - måndag

I fredags var vi ute med båten hela dan, Jonna var med också. Det blev en sväng till Ikea och Media Markt sen drog jag till Ebba. Köpte äntligen min kamera Canon EOS 550d.
Ebba, Jag, Joel och Monica tog en sväng till Stockholm i Lördags och träffade Ebba och Joels kusin. Vi åt på Pizza Hut och fikade på en resturang/bar som hette Grodan. Sen innan vi åkte hem blev det en runda inne på skansen. 
Träning i Gävle i Söndags. Jag sa fel, de va inte Lördag. Sen en sväng till Fjällnora och bada på kvällen. sjukt varmt i vattnet. När vi kom hem från Fjällnora cyklade Jag och Ebba till Knivsta i mjukisbyxor och blött hår och köpte nötter och Vitamin Well dricka. Som tur va så mötte vi Arvid (ebbas bror) på vägen hem så vi åkte med han hem i epan för att de började regna.
Och igår åkte jag hem från Ebba. Mamma och Pappa hämatde mig med båten så vi va ute hela dan. Julia och Albin va också med. Klockan åtta på kvällen så cyklade jag in till stan och träffade Nathalie. Vi mötte Julia ocj Jonna sen som hade varit på bio. Jag, Nathalie och Julia drog till Vänge och gjorde ingenting. Vi drog in till stan igen och sen hem till mig. kom hem runt 12. Dom sov här och åkte hem runt två idag. 
Nu ska jag ta och fixa mig, för Farmor och Svante kommer på middag. 
Puss.

i Uppsala igen

Ja, nu är man hemma i Uppsala igen. Planet gick 19:25 från Skellefteå i Tisdags. Jag åkte hem till Jonna efter och vi träffade Ebba, vi gick runt i Knivsta. Sen vid 11 tiden kom Mamma och Pappa och hämtade mig för dom hade varit i Stockholm. 
Och igår så var jag med Ebba till Fjällnora och bada och hyrde trampbåt. Igår kväll så kom grannarna över och vi grillade och hade mysigt hela kvällen. Dom gick hem runt halv 2 kanske? 
Planerna mot helgen är ser ut så här just nu: 
Imorgon är de tänkt att jag ska åka till Ebba. Jag ska följa med henne och träna gokart i Gävle på lördag för att de är tävling där nästa helg. Alla andra dagar jag är med henne så är vi väl i knivsta eller nåt ? Eller så kanske vi drar ut me båten.
Nu ska jag duscha och packa upp min resväska. Hörs senare. Ha de bra!
 
 

ni får mina dagar i bilder

Bilder från den 17/7-12 - 25/-12.

 
 

uppdatering från Skellefteå

Tänkte uppdatera lite snabbt nu innan vi drar in till stan. Vi tog planet från Arlanda i onsdags 08:15. Jonnas mormor och morfar hämtade oss på flygplatsen i Skellefteå sen åkte vi hem till dom i Lövånger, Jonna och cyklade runt, köpte glass och fikade. Sen drog vi till en strand och solade lite. Vi åt pizza när vi kom hem. Senare drog vi till Jonnas ö som dom har. Vi sov där, sen igår åkte vi in till Skellefteå och gick på Trästocksfestivalen , och Maskinen va bäst! Kärlek till er! Jag och Jonna stod längst fram. Vi sover hos Jonnas pappas kompis som bor här i Skellefteå , så nu ska Jonna och gå in till stan. Senare ska vi grilla sen vidare till Trästocksfestivalen igen . Vi hörs senare. Puss Ni får bilder från när jag och Jonna va hos mormor sen

 


bokat och klart! Love it

Stack till Jonna ganska tidigt igår. Vid tre drog jag till farmor, för att hennes mamma fyllde 90, så det blev god mat och tårta. Underbart gott! 
Direkt när jag avknade imorse så gjorde jag rabarberpaj, har faktiskt inte ens ätit frukost än..  Men jag ska äta typ lunch nu. Och så har jag bokat flygbiljetter till Skellefteå, Åh det ska bli så kul. Jag och Jonna ska dit till Trästocksfestivalen. Maskinen, Jonathan Johansson, Lilla sällskapet mm ska dit och uppträda. Sen ska vi bada i övik i umeå och rida hos hennes kusiner och lite sånt. De kommer blir grymt! Vi åker på onsdag och kommer hem på tisdag. Bloggappen funkar ju nu så de kommer nog något inlägg. 
Idag drar jag och syrran till mormor. Vi ska ta hand om kattungarna och rida. Jag åker hem tidigare än syrran eftersom att jag ska åka på onsdag. 
Hoppas ni får en bra vecka nu då. Det ska iallfall jag. Puss

Trubbel

Jag drog till Jonna i Tisdags. Vi bakade chokladbullar som blev hur goda som helst. I onsdags sov vi väldigt länge. Sen drog vi en sväng i Alsike, sen plockade vi blåbär. I torsdags gjorde vi inget speciellt. Vi träffade Max, Philip, Joel, Lukas och Alex vid tio tiden på kvällen. Dom kom med eporna. Vi drog till Thunmanskolan och lite så. Och pappa hämtade mig halv 12. Idag så åkte vi en sväng till mina kusiner för att Agnes (den minsta) fyllde år igår. Sen var vi till Björklinge och hämtade Pappa som vi lämnade där innan vi drog till kusinerna. Vi drog senare till Börje hem till Daniel och hans familj och fick jordgubbar,smultron och glass. Kom hem för en timme sen kanske ? Nu ska jag duscha sen sängen. Träffar Jonna imorgon igen. 
(från vänster) Joel, ALex, Lukas, Max & Philip
 

skype

Sitter på skype just nu. Snackar med Jonna. Ska till henne imorgon, det blir mysigt. får se vad vi hittar på. Nu ska jag messa lite folk och fortsätta snacka med Jåniz. Och det blir sängen tidigt idag.
Jag och jonna i vintras. Nej, ni får inte se våra ansikten. 
Får ca 1 månad sen, på tåget mot rebecca & fiona♥

älskar dig

Kanon söndag och lördag. Mötte upp Sophie igår och vi åt på donken för Cupido va stängt. Vi mös hemma med jordgubbar och kakor och Seanfrika!! Vi slocknade väl vid 5..? Vi låg och pratade med en söt pojk. Sen trodde vi att min syrras hamster hade dött, så vi blev lite nervösa... men aa, Han lever! 
Vi duschade och fixade oss imorse och drog till gränby, sen drog vi till stan och köpte varsin ny navelpiercing. Ni får se den sen. 
Nu ska jag städa mitt rum och lyssna på Håkan, Han jobbar på nytt album, Man ba YEEES! Ska se han nästa sommar, för jag missade han förra sommaren. 
Imorgon ska jag kanske till Jonna. Hon kom hem från Norrland igår, och jag har inte träffat henne på hela sommarlovet, så jag hoppas jag får åka dit för mamma och pappa. 
Men jag hör av mig ikväll. Puss
 

Du var full och jag var full, i aprilsolen

Alunda Landbad
 

Bara dårar rusar in

Ebba åkte hem i torsdags efter att vi hade varit i Alunda på Alunda Landbad och badat. Drog en sväng förbi mormor då också. Fick mat och jordgubbar. Igår så drog jag in till stan och träffade Nathalie, Ellinor och Tyra. Mysigt att träffa dom! Vi va först i stadsparken med vp, sen följde jag md Nathalie hem och hä,tade lite saker. Sen tog vi alla 20:19 tåget till Tierp. Vi träffade Tyras kusin och ehnnes kompis. Vi hade bara allmänt chill och vi tog bussen till Bälinge halv 12, så vi va i bälinge vid halv 1. Sen sov vi hos Ellinor. Drog hem vid 2 idag.
Nu sitter och lyssnar på Håkan. Fick precis ett samtal från Sophie och hon ska sova här imorgon, så jag ska möta henne i stan imorgon. Får se vad vi hittar på. Ska bli härligt att träffa tjejen. 
Nu får ni 3 bilder från förra sommaren på mig och Sophie.
Bilder från "veckan" får ni i ett inlägg senare, Puss!
Saknar henne♥

dålig uppdatering.. igen.

Haha jag är fan sämst! Men palla bry sig. Jaja. Ebba har varit hos mig sen i fredags. Vi har cyklat, åkt båt in till stan, varit i stan, varit på gränby och lite annat. Idag så drog vi till Fjällnora. Det var ju faktiskt bra väder idag, vi solade,badade och hyrde trampbåt. Nu har vi käkat middag och ska slå på en film och äta popcorn. Ha de bra, hej!
Ebba
 
 

RSS 2.0