kan du älska mig som jag älskar dig

Känner att de va några dagar sen jag skrev.. Fick lite tid nu så varför inte skriva lite? 
helgen lite snabbt:

Torsdag: Vänskapsdag, kollade på film med skolan .Jonna sov här, träffade Andreas, Daniel, Alexander, Anton, Max & John lite snabbt.
Fredag: Jonna & Jag va på stan med mamma, åt på Subway, tränade sen åkte Jonna & Jag till Knivsta.
Badade och bakade hemma hos Jonna. Mysigt!
Lördag: Jag träffade Isak & Andreas i Knivsta. Va hemma hos Andreas, kollade när dom spelade. Tog 16:05 tåget, mötte Tyra & Nathalie i stan. Vi åkte hem till Andreas, och sen kom Daniel dit. Vi gick ut och träffade Alexander, Max, Emil & Anton. När vi va ute i Nåntuna träffade vi Alessia och Mickis som va med Viktor. 
Dom gick efter ett tag för Alessia och Mickis skulle hem till Knivsta. 
Vi gick hem till John och va där, spårat men ganska kul. Jag och Tyra hade ingenstans att sova men sen va Daniel snäll så vi fick sova hemma hos honom. Åkte hem vid 10 idag och åkte till mormor & morfar då. Firade morfar som fyller på tisdag. 
Har pluggat lite nu, kemiprov på tisdag. Vet inte om jag ska gå i skolan i morgon, känns som om jag har feber .. 
Så vi får se hur jag mår imorgon. 
 
 
bilder från torsdag-lördag/söndag
bad med ljus hemma hos jonna
tyra och jag igår

onsdag 26/9-12

 
Tränade igår efter skolan, körde armar och ben. Idag va jag hemma, sov tilll klockan 3, behövde verkligen de!
Vet inte vad som händer denna helg, inget är helt planerat.. Vi är ju lediga på fredag så då kanske mamma och jag åker in till stan på dan. Ska få lite nytt till garderoben!
Hör av mig imorgon om hur helgen blir! 
 

I've wasted my nights

Finaste killarna♥
 
 
Hade vandring idag med skolan. De va helt värdelöst, gick i 2 timmar, från stan till Gottsunda. Åt där sen fick man sluta. Det va ju bra att man fick sluta 12 dock. Sköönt! Har varit hemma själv ungefär hela kvällen.. ljuvligt att vara själv. Har lyssnat på musik, smsat och försökt att plugga men.. nej de gick inte. Nu ska jag göra oboy, sen somna till håkan. 
Imorgon går vi sent, 15:50 fuck life. Ska till gymmet efter skolan med Jonna och få tankarna på annat! 

underbart fint

Så fina som helst tillsammans, vill ha de såhär..

stressen kommer närmare

 
Snart gäller de, alla tankar bara snurrar. Men det lutar mest mot Ekonomi, men på vilket gymnasium vet jag inte än..

tiden går så sakta just nu

Mötte Nathalie igår vid 5, hon kom hit. Sen gick vi ut. Haha vi fick lite problem eftersom att mamma trodde jag skulle sova hos henne men de skulle jag inte. Så vi fick åka in till stan och sen tillbaka till Nåntuna igen.. Vi gick hem till Alexander där Andreas & Daniel också va. Vi åt pizza som Andreas va så snäll att bjuda på. Sen så rullade kvällen bara på. Nathalie och jag fick någon shot var , hihi snäll Alle (alexander) va. Sen så kom John, Max och Anton också. Vi gick ut vid halv 10 och mötte Nils. Gick runt i Nåntuna, sen så sov vi hos Alle, Andreas också. Vi somnade runt 4 tror jag. 
Skola imorgon, fast vi har bara friluftsdag så vi ska typ gå någon promenad bara. 
Ska lägga mig tidigt idag och tänka igenom saker. Ha de bra!
 

Live while we're young - One Direction♥

Sitter och lyssnar på One Direction's nya låt. Så mysig. Loveee! 
Smssar lite med Nathalie också, ja ska sova hos henne idag. Ska möta henne vid 5 ungefär. Då drar vi hem till Alexander här i nåntuna med lite andra grabbbar. Får se vad kvällen har att bjuda på. 
 
Igår efter skolan så va jag med Andreas, Alexander och Daniel. Senare på kvällen så kom Emil, Anton, John & Max också. Alla satt hemma hos mig och kollade på film. HAha ensam med 7 grabbar. Nej men de va mysigt. Dom drog hem runt halv 12. Jag gick och la mig runt halv 2. Vaknade idag vid 12, har duschat och nu ska jag äta lunch. Ska fixa mig sen och sen möta Nathalie. 
Jag hör av mig senare. Puss
 
 
ni får en söt bild på mig och lovisa från i tisdags, älskar dig sötnos!

kulturdag idag

Det är redan torsdag imorgon, fan va fort denna vecka gick då. 
Idag hade vi kulturdag, klassen  gick runt själv i uppsala och skulle till typ olika "stationer" bland annat slottet och Upplandsmuseet. Det va faktiskt intressant de vi snackade om. 
Kom hem två. Gjorde klart matten och började plugga Kemi. 
Imorgon ska Jonna och jag träna efter skolan, bloggar då när jag kommer hem. 
Körde på kavaj igår..

 

hatar måndagar

Måndag igen.. En hel vecka till att ta sig igenom. Och dagen började med att vi inte hade någon idrott för att de började regna.. palla att alla åkte dit i onödan. Men sen under dan blev det ju sol. Fast de blåste jäkligt mycket. Satte mig vid ån med Nathalie, Tyra och Ellinor och fikade lite efter skolan. Kom hem runt halv 6. Åt mat sen har jag varit själv tills nu. Skönt, hann räkna lite matte. Matte diagnos på torsdag och Kemi prov nästa tisdag.. 
Snackar skype nu med Jonna. Ludde & Gurra va med för ett tag sen men har gått nu. Imorgon kör Jonna och jag Step efter skolan. Ska bli skööönt! Nu ska jag ta något att äta sen ska jag kolla på.. en film.. Vet inte vilken men.. 
Ha de bra läsare.
 

söndag 16/9-12

En vecka sen jag bloggade.. haha veckan bara rann iväg. Hann verkligen ingenting. Bara plugg förra veckan, och även denna vecka.. Matte och kemi. Orkar inte! Jaja jag får stå ut helt enkelt.
 
 
 
Jag tar helgen fort. I fredags va jag hemma helt själv från kl sju till halv 3. Satt och snackade skype med Jonna, somnade i soffan med webbkameran på.. haha. Nolife. 
Igår sov jag till halv 1 så Nathalie hade ringt typ 8 gånger. Skulle möta henne i stan 1 men de blev 2 istället. Vi drog till Knivsta och mötte Robin. Åkte i hans epa till Alsike, och sen tillbaka ner till Knivsta. Sen så gick Nathalie och jahg tillbaka till Alsike där vi kollade på Marcus innebandy match. Åkte hem och åt, sen drog vi ut med Andreas och Alexander. Vi  cyklade hem till deras kompis Daniel och hade de härligt.Haha. Rolig kväll. Och idag har jag legat i sängen, duschat och kollat på tv. Ätit hamburgare också.. jävla tjockis.. Aja, ska ju träna på tisdag. Har ju skaffat gymkort igen. 
Ska uppdatera bättre denna vecka. Vi hörs helt enkelt! Puss
Plugg, Plugg, Plugg..



Alexander igår

måndag 10/9-12

Blev lite snabb uppdatering nu innan jag ska plugga!  
Dagen gick fort, hade verkligen ingen ork att gå till skolan imorse men vad ska man göra? Dagen gick ändå dätt fort. Tyra, Nathalie, Jag, Lovisa & Ellinor träffade Andreas & Alexander efter skolan. Sen vid 5 åkte alla men jag och Nathalie va kvar en stund. Hemma sen några timmar tillbaka och nu ska jag plugga. Ha de bra! 
bild från kulturnatten. 
 

bilder från kulturnatten





 
Kulturnatten blir bara bättre för varje år. Hade grymt i lördags. Drar de lite snabbt. (nämner inte allt vi gjorde)
 
Vid 5 kom Nathalie, Tyra, Ellinor, Sofia & Sally hem till mig. Dom åt mat som dom hade tagit med från donken! 
Vi satte oss ute på altanen och hade de bara jävligt bra! Mamma, Pappa och syrran va i stan hela kvällen så vi va själva. Efter nån timme kom Andreas och hans kompisar, dom va typ 6-7 st. Och ännu en timme senare kom Julia, Jonna, Moa och Emelia också. Trevligt vare! Vi drog ut och sen tog vi bussen till stan vid nio. Vi åt på donken snabbt, mötte Robin fort sen drog vi tillbaka till mig, fast vi va ute då med Andreas och hans vänner. Jonna sov hos mig men alla andra drog hem. Nathalie, Tyra & Sofia drog hem vid 1, dom andra åkte halv 12 ungefär. 
Grym kväll är allt jag har och säga. ♥
 

sunday

Jonna och jag har bakat Cupcakes hela dagen idag, goda blev dom. Och fina, eller vissa iallafall haha! Va ut och träffade Andreas snabbt också nu på kvällen. 








bild på boland jao

Gårdagen va chill, hände inte så mycket, vanlig skoldag liksom.. Bild idag på boland sista lektionen, sköönt faktiskt! Fredag imorgon, blir hemma då. Sen kulturnatten på lördag! 
trötta tjejer

hemma

Kom hem från Jonatan kvart över nio ungefär, vi kollade på Farsan haha. Fortfarande bra. 
Hoppas denna vecka går fort, Kulturnatten på lördag. Får se vad som händer då, ska tvätta bort sminket och lägga mig nu

så länge du är med mig

 
Imorgon har vi bild på boland första lektionen, chill. Sen hoppas jag bara dagen rullar på. Efter skolan ska jag hem till Jonatan i knivsta. Får se när jag kommer hem. Hör av mig då. Puss
Nu Breaking News (y)
 

2012-09-03

Haha jag glömde göra ett inlägg innan jag åkte till Jonna. Men jag hade lite brottom där på morgonen. 
Jag och Jonna gjorde inte så mycket, va ut en gång och cyklade, mojjen hade ju öppet till 2. Haha. Sen så lyssnade vi på musik och så skulle jag hjälpa Jonna möblera om i sitt rum, men så långt hann vi aldrig komma. Vi hann bara rensa lite saker från hennes skrivbord, haha! 
 
Idag gick dagen relativt fort faktiskt, det blev lunch på subway. Åt även subway till middag igår. Sen drog jag en runda på stan med Nathalie, Tyra & Lovisa. Vi tog en varsin glass på donken. Jag åkte hem halv 6. Har suttit och spelat piano med Julia och nu har jag duschat. 
Om en timme ska jag kolla på Breaking News. Och igår satt jag och kollade på Marley & jag, och satt och grät för mig själv. haha alltid när hunden dör... 




RSS 2.0