i will wait

Mitt rum, igår
 

Denna dag har jag inte tillbringat i sängen. Jo till klockan 1-2 ungefär. Sen så tog jag mig upp och tränade lite här hemma. Mage, ben, armar, kondition och lite rumpa. Jag har ju träningsappar på telefonen som är jättebra, som jag och Jonna kör både hemma och på gymmet. 
Nu väntar jag på mat. 
Har även färgat ögonfransarna idag. Eller ja nyss. Så efter maten ska jag duscha och fixa naglarna. Byta färg från blå till.. Rosa blir de nog. Inte haft de sen i somras. Fint fint. 
Jag uppdaterar senare ikväll. Puss!♥
 
Matilda Sydh♥

overboard

So crazy is this thing we call love


Att man ska behöva gråta varje dag!
 
 I still love you (Still love you baby)
And you're the only one who can save me

Matilda Sydh♥

För er ..

.. som inte fattar, i inlägg där meningar är understrykna så är de länkar till låtar. Klicka ch lyssna. 
Det är musik som jag lyssnar på. Vill dela med mig. De påminner mig om olika saker, väcker vissa känslor, och jag lyssnar på dom när jag är på ett visst humör. Det gör låtarna personliga ♥ 

stand up

 
Ja ni ser nu mig i sportbh och trosor. Kalla mig nu vad ni vill men jag bryr mig inte. 
Har suttit såhär ända sen förra inlägget. Mysigt faktiskt. Och livet är faktiskt bra? Och då undrar ni säkert hur de kan vara bra när man har har utegångsförbud, Jo hörrni , de undrar jag också.. 
Sitter och snapchattar med tyris just nu. Jag ska fan sova snart, är faktiskt trött! 
 
Matilda Sydh♥
 
From the moment I met you, everything changed
I knew I had to get you, whatever the pain
I had to take you and make you mine
I would walk through the desert, I would walk down the aisle
I would swim all the oceans
Just to see you smile
Whatever it takes is fine

 
 
 

jag är inte beredd att dö än, inte än


du är bäst nu, men du va bättre förr

 
 
Hela denna dag har bara spenderats i sängen. Skickar massa foton till tyra på snapchat. Saknar henne! 
Orkar inget just nu. Känner att de bara blir massa depp inlägg just nu, MEN NI FÅR FAN STÅ UT! 
 Har gjort om alla spellistor på spotify så de är lite ordning nu. Skönt! Just nu spelas Daniel Adams-Ray i högtalaren. Nu väntar jag bara på att mamma ska göra mat. Är hungrig som fan. Har inte ätit på hela dan kom jag på nu. 
 
Våra brister gör oss till människor
 

Nathalie Niina Maja Eriksson

Vill ha min fina Nathalie här just nu. Saknar henne enormt! Hon är också en som jag kommit nära det senaste året. Hon förstår mig och jag förstår henne. Vill att hon ska förstå att jag finns här för henne. Att jag är beredd på att lyssna på vad hon har att säga, vad hon tänker och allt annat som snurrar i huvudet på henne. Jag älskar dig Nathalie Eriksson. Du är en av mina närmsta kompisar, och de är jag väldigt glad över. Är lycklig att jag har dig. Du är min hästtjej. Och vi ska åka till mormor snart och rida, jag lovar! 
Längtar tills nästa sommar då vi kan göra massa saker tillsammans. Alla oskar på P&L! Åh herre. 
Vill inte att detta är sista året tillsammans med dig. Vill ha kvar dig på mattelektionerna, vi jobbar ju så bra. 
Hihi bästa du! 
Älskar dig!♥

det är så jag säger det

 Fick  besök tidigt imorse, kvart i 9 kom Andreas över. Vi hyrde nån Paranormal Activity och hade de bra! John kom över och hämtade honom precis när mamma kom hem vid 2. Jag sa till mamma att dom bara var över och sa hej, hahaha. (har ju utegångsförbud). 
Har inte gjort mycket mer än att ätit upp en chokladkalender och legat i sängen hela dan. Har verkligen bara legat i sängen. Och så har jag duschat. Har inte så mycket att göra när jag inte får gå ut... Livet suger kuk. 
 
 

 
 

thailand

Har inte nämnt det tidigre men vi håller på och kollar på resor till Thailand i Mars - April 2013. Och jag kollar på lite nya bikinis tills dess, här är några jag tänkt på.
 
Tror jag ska köpa alla förutom den första och den sista. Alla är från Victoria's Secret. 

jag gick genom den tidiga morgonen

Tyra och jag snackar om mens. Hahah älskar dig Tykeman. 
 
Tyra har jag kommit vädligt nära nu på sista tiden. Som ni som läser bloggen också kanske har märkt. Jag har så kul med den tjejen. Man kan vara sig själv och vi verkligen snackar öppet om allting. Och ja bl.a MENS. Som Viktor kallar oss, Blodpuddingar♥ Nej men Tyra är underbar på alla sätt. Även när hon är arg och tjurig. Och hon och jag hamnar alltid i skiten. Haaha som ni kanske märkte igår. Båda fick utegångsförbud hela lovet. Happyyyy!  Livet äger verkligen. Men Tyra och jag dör inte av de, vi kör efter lovet igen. Då vi möts, åh, kommer krama henne i en timme förfan! Kommer fan inte klara en vecka utan henne. 
Tyra, du ska bara veta hur mycket jag älskar dig. Kommer inte klara att skiljas från dig i gymnasiet. Mindre än ett år kvar. Våra lektioner tillsammans. Tyke & Muttan! Forever♥
 

släng ner nyckeln min fina, och få mig av den här jävla gatan

Solen sken idag, var ut och fotade lite snabbt
 
Orkar inte med livet just nu. Vill ha tillbaka gårdagens gruppkram som bestod av mig, Tyra och Viktor, som Tyra skrev på sin blogg, de var nog de ända posetiva med hela kvällen.
Jajaa hela denna vecka kommer att spenderas hemma i sängen och med allt mitt godis. Kommer gå upp i vikt juu. Fast jag ska åka och träna i veckan faktiskt. 
 
Har spenderat denna dag med att pratat i telefon med Andreas i mer än i 2 timmar. Mysigt. Tur att man har honom!
Nu sitter jag och lyssnar på Håkan som alltid får mig på bra humör. 
Fick även tillbaka en väldigt nära vän idag. Vi har varit "osams" sen sommarlovet ungefär. Skönt att ha henne tillbaka. Ebba♥ 
 
Sitter och smsar fula gubbar till Tyra och skickar fula bilder till Nathalie på snapchat.. Älskar dom, mina tjejer! 
Onödigt inlägg men de va lite uppdatering från dagen iallafall.
 

kvällen slutade inte bra

Kvällen igår va inte så bra. Eller den började bra. Tyra och Jag gick ut och träffade John, Jon och Johan. Vi gick hem till John och satt där och spelade musik och lite sånt. Fredrik kom också. Vi gick ut till Nåntuna skolan och satt där. Ellen och Mattias kom ett tag. Sen så gick alla hem runt halv 12. Vi gick förbi och sa hej till Andreas innan vi gick hem. Tyra skulle sova hos mig men de blev inte så, Viktor kom förbi och hämtade sin väska som jag tog hand om i fredags som han glömde ute. Och när vi kom in så sa mamma att hon hade ringt Tyras pappa och han kom och hämtade henne. Mamma hittade cider och vin i våran väska. Så vi har väl utegångsförbud nu hela lovet. Är hemma själv just nu för mamma och pappa är med syrran på cup i stockholm. Detta lovet kommer inte vara kul.. Ha de bra!
 

godis för 200kr, polis,städning, tyra är här

Har inte haft tid till att uppdatera i veckan. Förlåt för de. Men har inte så hänt så mycket förutom prao och träning. Igår var det min och Nathalies sista dag på Rusta. Och då fick vi 200kr var och handla för, det va ju shcysst av dom. Hahah vi köpte bara godis och tuggummi. 
Vi åkte till skolan och mötte Tyra och hämtade lite saker i skåpet. Träffade Jonna en snabbis också eftersom att hon åkte till Thailand i morse. Jag, Nathalie & Tyra drog hem till mig, Ellinor kom efter ungefär en timme. Vi fixade oss och gick ut här i Nåntuna. De va massa folk ute som vi träffade senare. Och vid elva eller halv tolv när Natahlie,Tyra och Ellinor precis åkt hem så kom polisen, alla andra som va där drog fort.. Men jag, Johanna,Linnea och Andreas va kvar och polisen ringde hem till våra föräldrar för att de va en voka flaska där vi stog.. haha inte våran.. Eller? Men aja. Mamma trodde på mig iallafall. Trodde jag skulle få utegångsförbud nu på lovet men nej jag klarade mig. 
 
Vaknade vid tolv i morse. Har städat mitt rum lite grann. Aja, Tyra kom nu och hon blir väl här ikväll, och nu ska vi äta nåt som mamam fixat. Får se vad kvällen bjuder på idag, inte poliser hoppas jag iallafall.. Hahah. Ha en bra kväll hörrrni. 
 
 
Bilder från igår 


 

Kvällsbloggning

Ligger just nu i sängen med hörlurar och lyssnar på Mumford & Sons, livet är ganska bra nu faktiskt! Orkar bara inte tänka på att jag ska upp och börja 8 imorgon.. Suck!
Dagen igår och idag gick fort, lunch på Ikea två dar irad. Och svar ja, köttbullar båda gångerna också! Får se vad de blir för lunch imorgon. Imorgon blir de iallafall middag hos farmor, älskar hennes mat! Mat är fan livet.
Men nej nu avrundar jag här så hörs vi i morgon! Puss


H♥H

gammal bild på håkan
 

Sitter och lyssnar på Håkan och dricker varm choklad. Håkan är så bra. Längtar tills han släpper sitt nya album, och när han ska ha turné i sommar. 

Beck

Kollar på Beck just nu! Ska sova tidigt idag eftersom att vi har prao denna vecka!
Jag ska praoa med Nathalie om jag inte redan sagt de! På Rusta blev det, Alexander praoar också där så de kommer bli kul! Vi börjar 8, inte något jag gillar men men.
Jag uppdaterar under veckan, puss!


Drar iväg

till gymmet nu! Möter Jonna där så kör vi någon timme! Vi hörs ikväll


Ute just nu

Ute med Sofia, Tyra och Nathalie i nåntuna! Får se vad kvällen bjuder på


i'm only here to find you

Blev ingen träning idag för både jag och Jonna hade plugg. Prov imorgon.
Åkte hem direkt idag efter skolan. Ska hämta ut min mobil snart på ica. Härligt att få tilbaka den. 2 dar tog de att laga den. Fett bra ju! 
Kvällen kommer jag väl ägna åt att plugga. 
Fredag imorgon, vet inte riktigt vad jag ska göra så vi får se vad som händer. 
 

Rekomenderar

Dagen rullade på fort idag. Hade håltimme innan kemin som va sista lektionen, så jag, Linda, Nathalie, Ellinor, Lovisa & Cecilia gick och fikade och pluggade lite biologi. När jag slutade så gick jag och Jonna till gymmet och körde ben och rumpa. Skönt att vara igång. 
När jag kom hem duschade jag. Har pluggat biologi nu i en timme ungefär, gjorde vaniljlatte också. För jag köpte vaniljsirap eller vad de heter och lattemjölk. Det va sjukt gott. Rekomenderar de. Smakar precis som Espresso house's vaniljlatte! 
Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar, sen plugga igen. 
Ps. Dom ringde om min telefon idag, dom ska laga den. Hoppas jag får den innan helgen.
 

följ mig på tumblr

 
http://matildasydh.tumblr.com/ 
följ mig på twitter , matildasydh

jag var bara inte gjord för dessa dar

Orkar inte ta dagen. Har legat i min säng sedan halv 6 då jag kom hem. Allt snurrar i mitt huvud just nu och de är blandade tankar och känslor, orkar inte ens plugga fast att de är de jag verkligen behööver göra just nu. Kan inget men då får provet gå skit. Orkar inte bry mig just nu. Och speciellt inte om biologi.. 
 

bara så att ni vet

Har ju varit "sjuk" nu i 2 veckor snart. Först hade jag feber sen har jag haft ont i halsen och varit förkyld. Men nu är jag helt frisk igen. Har inte tränat på 2 veckor heller, så jag känner att jag måste ta igen de. Så jag och Jonna kör igång på tisdag igen.  Kommer bli skönt! 
Jag och Jonna tar verkligen träningen på allvar nu, det gjorde vi förut också, men vi är ännu mer peppade till att träna nu! Vi peppar varandra. De tycker jag är bra. För både jag och hon vill nå våra mål inom träningen. Jag mår inte bra i den kropp som jag lever i idag. Jag ska ta hand om min kropp. Jag ska lyckas.
Känner även att jag måste ta tag i skolan, och de har blivigt bättre. Är ju som en pluggis, haha! 
 
Och som jag sagt ska jag ta tag i bloggen. Har ju gjort fler uppdateringar  nu förtiden än förut, men när jag får tillbaka mig iphone som skickas in i morgon så kommer jag uppdatera så mycket jag kan med bilder osv. Allt ska bli bättre. Kommentera om ni har förslag på hur jag kan förbättra bloggen.
Känner bara att jag behövde skriva detta.
 
Snart ska jag äta nyttiga hemmagjorda  hamburgare och sen plugga till förhöret i morgon. Sen göra en biologi rapport. Puss!

lite bilder från kvällen

Matlagning och diskning

121014

Kom hem för ca 45 min sen. Sitter just nu under min mysiga filt och värmer mig och lyssnar på musik! 
 
Tjejkvällen igår var jättemysig. Vi gjorde pizza tillsammans, satt och pratade och hade de bara bra! tog fula bilder också. Jag tappade även ner min telefon på grannarnas balkong under Sofias. Haha tur att jag inte hade min iphone då! hehe.. Vi slog på en film vid 1 sen somnade Jag, Lovisa, Tyra och Ellinor på en gång.. 
Åkte hem vid 1 idag, Tyra följde med mig hem, jag duschade o lite sånt sen gick vi hem till Andreas där Daniel också va, Johan kom också. Vi gick ut vid 10 och mötte massa folk från sävja vid ica. Va där i ungefär 1 timme. Tyra tog bussen för 45 min sen. Nu ska jag kolla lite bloggar och sen sova, Plugg hela dagen imorgon.... 
en bild från igår på mig och Nathalie får pynta inlägget idag. 
Ni får alla bilder imorgon. Puss

hörs efter helgen igen

 
Såg ut ungefär såhär idag!
 
Blir snabb uppdatering nu. Skolan gick fort. Efter skolan hamnade jag, Tyra, Ellinor, Nathalie, Jonna, Sallly & Julia på donken.. Med massa snygga jävlar.. vem sa nåt? inte jag! haha dom gjorde min dag alltså. looove.
Tyra och jag åkte hem till Andreas ett tag, va där nån timme, vi försökte hjälpa honom att plugga lite, men jag tror att vi störde honom mer än vad vi hjälpte honom.. Hahah! Aja, jag själv har pluggat lite nu en timme. Imorgon så åker jag, Nathalie,Ellinor, Sally och Tyra hem till Sofia, det blir en liten tjejkväll där imorgon. Jag tror att de kommer blir hur bra som helst. älskar våra kvällar tillsammans! 
Jag uppdaterar efter helgen, på söndag antagligen. Ska försöka ta massa bilder så ni får något att kolla på! 
Ha en bra helg, Puss!
 
 

godnatt

Utvecklingssamtalet gick bra. Har bara suttit och pluggat sen jag kom hem. Slutade plugga för en timme sen.. Och nu försöker jag ta reda på om jag har sovmorgon imorgon eller inte.. Men ingen jävel svarar.. Orkar inte.. hoppas iallafall att jag har de! Skulle vara skönt.
Sovgott hörrni!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Kom precis hem. Hade orientering idag. Jag & Nathalie va med varandra. gick faktiskt bra! Jag, Nathalie och Jonnas grupp va dom som typ "satsade". Haha! 
Men de gick ju bra. Vi slutade runt halv två. Hamnade på donken med alla och köpte en glass. Följde med Jonna till tåget, sen åkte jag hem. 
Klockan fem ska jag på utvecklingssamtal... Känner bara palla leva! 
Hör av  mig senare!
 
Ni får två bilder från i somras, vill bara ha tillbaka sommaren!


vill bara tillbaka till denna plats och denna ålder då allt va bra

 

jag ger dig min morgon


 
 
 
Dagen gick fort även fast vi slutade halv 4.. När jag kom hem åt jag mat, blev hemma sjäälv för resten av familjen åkte på utvecklissamtal med syrran och sen fixa dom ett nytt pass-foto till pappa. Så du under tiden dom va borta så kom Andreas över en stund. Han va här i ungefär i en timme. Nu ska jag plugga lite.. Eller börja lite smått bara. 
Jag och Nathalie glömde åkta till Rusta idag och få våra papper om paon påskrivna så vi MÅSTE göra de imorgon. Vi ska praoa där med Alexander, haha. Det kommer bli kul! Fast han har 2 veckor, så han praoar en vecka innan oss och sen en med oss. haha vi kommr ju bara garva hela tiden.. Ajja, det blir säkert bra! 

hörs!
 

Vad är det som är så speciellt med mig egentligen ?


har ingen mobil

Har inte hunnit blogga. 
I fredgas sov Ellinor & Tyra här. Vi va ute på kvällen, Hade egentligen utegångsförbud denna helg (på riktigt denna gång) men jag fick gå ut. Vi träffade Andreas och alla hans vänner som brukar vara med (orkar inte skriva alla). Täffade massa från min gamla klass också, haha stod och snackade lite gamla minnen osv. Sen kom massa 98or, lekte fulla...Pallade inte dom! Men ja, igår så kom Tyra & Ellinor tillbaka vid 5. Vi gick ut och träffade Andreas och dom igen. Vi va inte ute länge. Tyra, Andreas,Jag, Ellinor, Daniel & Viktor gick hem till mig och kollade på film. Dom åkte hem vid 1. Tyra sov kvar här igen. 
 
Vi har precis ätit frukost och ska väl hitta på nåt nu. Ska till Mormor & Morfar och hämta syrran vid 2. Sen ska jag och mamma till gränby ochh köpa byxor till mig. Så jag bloggar när jag kommer hem. 
Juste min mobil är helt trasig nu, den hackade upp sig, så skulle pappa ta ut batteriet så glömde han att man skulle trycka dit en sak när man skulle sätta tillbaka batteriet, men han sköt in den, så hela den biten sprack, så nu kan jag inte använda telefonen, så de blir inte så mycket bilder i inläggen framöver. Ska ringa och kolla allat med mobilen imorgon, om jag får en ny eller om dom lagar den . JAG HATAR ATT VARA UTAN MOBIL!!
 
Palla va långt inlägget blev.. aja. vi hörs!
 

 

rensat bloggen


ligger efter....

.. med träningen, har varit sjuk denna vecka så har inte tränat något.. Har gått i skolan ändå för att inte missa något. Prov och lite sånt snart igen -.- 
Igår så åkte jag, Tyra och Daniel hem till Andreas. Vi kollade på film och bara myste! Jag kom hem lite sent och svarade inte när mamma ringde osv, så ja.. jag vet inte om jag får göra något i helgen.. som va bra planerad... Blir så less på livet asså! 
Men aja! Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik för att tänka på annat. Fredag imorgon, Skööööönt. Mamma och Pappa ska bort i morgon verkar det som, så jag kanske går ut medans dom är bortaa... Haha vem sa nåt? Inte jaag... 
Juste hade skoloto igår också. blev väl dåligt som vanligt. Och så spräckte jag skärmen på min telefon IGEN, fast nu va det framsidan som spräcktes.. 
Hihi men vi hörs i helgen eller i morgon. 
fina är vad vi är
 

hemma idag

Från i torsdags
 
Jag va hemma från skolan idag, mådde inge bra i morse. Sov till tre då mamma kom hem. Har inte feber längre, bara ont i halsen. Så imorgon ska jag nog gå, har ju prov, pallar inte missa de! 
Hörs kanske senare ikväll, annars imorgon. Puss
 

RSS 2.0