Brännö Serenad

Jag laddade hem Adam & Eva, filmen där dom är vuxna. Hha såg den senaste gången för mer än 6 år sen.. Lika bra nu! Men ja, jag har fan inte lust att sova.. Lyssnar på Håkan Hellström nu. Kanske stänger av när jag inte orkar sitta vid datan längre. 
Puss
 
 
 
 
 

såklart jag blir avis när andra kramar dig, för i några sekunder har dom hela min värld i deras armar

Igår kunde jag inte fatta att jag va uppe så tidigt, Haha gick upp halv 11. De är nog de tidigaste jag gått upp på hela sommarlovet. Vid 12 så drog hela familjen ut med bilen, pappa letade efter löparskor och någon tröja. Han hittade inget i boländerna så vi va tvugna att dra ner till stan.. Där hittade han de han skulle ha iallfall. Sen blev det lunch på Ikea med en glasspinne till efterrätt. Vi kom hem runt halv 5. Sen satt jag bara vid datan. Blev någon timme skype med Ebba & Tedde senare mot kvällen. Idag, ja vad har jag gjort idag ? Ingenting... sitter och kollar på fotboll nu iallafall. Ska snacka med Ebba sen och se hur de blir mot helgen osv. Men jag har fortfarande damp på vädret, kan det inte bara bli sommar någon gång? 
Men nu ska jag kolla om det finns nån film att ladda hem. 
Puss
Drar ju till Norrland med Jonna, Tror vi åker upp den 17/7. Vi ska iallafall på trästocksfestivalen den 19/7-21/7. 
Kommer bli bäst!♥
 

hemma igen

Dålig uppdatering från min sida. Men man gör ju saker hela tiden på sommarlovet så man hinner ju inte blogga. Jag drog till Ebba förra måndan och kom hem igår. Så då blev det en vecka borta.
Vi har cyklat i knivsta, solat, varit på gokart i rasbo och massa annat roligt. Vi drog till hennes morbror som har stuga i Öregrund/Östhammar och firade midommar där i fredags. Dom bjöd på underbart god mat och massa annat. Jag och Ebba fick en egen liten stuga att sova i. På midsommardagen så åkte vi lite båt i regnet vid Vässarö och lite runt där. 
Och denna vecka vet jag inte vad som händer. Det är ju inte det roligaste vädret direkt... Less på regn nu!
Men kanske drar till Stockholm nån dag om det är fint väder. Sen får vi se om jag träffar mina favvo girls från klassen också. Ska höra med dom. 
Men jag ska försöka uppdatera lite bättre så att de inte blir så långa inlägg varje gång.. 
Men nu avslutar jag med nån bild från veckan.

Jag vet ett berg dit jag brukade gå

Jag har bara varit hemma denna helg och sörjt över att jag inte kunnat gå på Summerburst. Och över alla som åkt utomlands. Hopps du har det bra i Turkiet ellinor. Saknar dig redan. Men efter jag hade sett live sändningen from summerburst igår så gick jag och la mig för att jag kände att jag inte hade något att göra uppe. Och nu på sommaren så har jag mitt fönster öppet för att de är så varmt i mitt rum, och igår bråkade skatorna i trädet utanför vårat hus i ungefär 2 och en halv timme.. hur fan pallar dom.. Åhh så jag somande inte förens typ klockan 3.. jävla fåglar.. Men idag så har jag bara kollat på tv och nu så håller jag på och planerar lite för hur det blir på Midsommar i helgen. Imorgon kanske jag åker till Ebba. Men jag hör av mig ikväll kanske, Puss
Myste lite för mig själv i fredags med kaffe och choklad

Gjorde en "fläta"

 
Summerburst 2012

Ska jag köpa ?

 
Ska jag köpa ?
Den är så jävla snygg tycker jag. Vad tycker ni?

i start bleeding

Igår kväll drog jag till stan och mötte Ellinor vid halv åtta ungefär. Vi drog till donken för att jag skulle äta. Träffade massa man kände. När vi va klara kom Nathalie och vi drog till Ekonomikum och mötte upp Sally, Olivia, Ida, Tove, Daniela & Sheena, tror de va alla. Vi va inte där länge, polisen kom.. Vi mötte Linda vid fyrisskolan,  efter typ 45 min drog Nathalie, Ellinor, olivia, Sally, jag & Linda till fyrishov. Dom andra åkte hem men jag och Linda gick in på fett me kärlek. Hahah jag ville inte visa mig där, så jag gick runt med luva. Men aja, Vi kollade när Dani m och Den Svenska Björnstammen uppträdde. Jag drog vid halv 1. Idag så har jag och mamma shoppat lite. För mig blev de 2 par skor, lite björn borg trosor och 2 nagellack. Men nu ligger jag in sängen och har kollat på lite kläder jag kanske ska klicka hem. Imorgon händer nog ingenting. Får se vad som händer mot helgen.
 
Mina nya älsklingar♥

En massa vansinniga nätter

Jag låg sjuk hela förra veckan med feber så därför hade jag inte alls ork till att blogga.
Men jag åkte till Ebba i fredags runt åtta tiden ungefär. Vi bakade bullar som blev helt förstörda.. haha så dåliga.
På lördagen cyklade vi in till knivsta på 10 min och tog tåget till Uppsala. Vi åt på Cupido och gick runt och kollade i lite affärer. När affärerna stängde köpte vi glass nere vid ån, sen gick vi och mötte Nathalie & sofia på bryggan. Vi satt där och mös ett tag. Sen mötte vi Mattias & Alex på stationen och då gick vi hem till Mattias och sen tog vi tåget hem till knivsta halv nio. Vi mötte Jonna och va med Hampus och Rasmus. Åkte hem runt 12. I söndags så vaknade vi runt ett. Vi duschade oså, sen cyklade vi till knivsta och va med Hampus & Marcus. Vi körde lite basket typ.
Och igår va det skolavslutning, SÅÅ SKÖÖNT, alla andra slutade liksom idag. Hahaha.
Ellinor, Sally, Isabelle, Tyra, Nathalie, Sofia, Linda, Julia & Jag drog på en fika efter, sen hade vi bokat bord på Tavernan halv sju. Så vi åt god mat där och hade mysigt tillsammans. Vi tog halv nio bussen hem till Sally. Alla skulle sova där i hennes lillstuga. Kvällen började med massa snack. Haahha vi har dom sjukaste samtalsämnena kan jag säga er. Sen gick vi ut vid 1 kanske ? men vp och mös ute till halv 3 typ. Kvart i 4 sov alla tror jag ?
Och idag så tog jag bussen hem och fick jordgubbstårta när jag kom hem. Gott. Får se vad som händer i kväll och i veckan. Hörs!
I måndags
Bytt navelpiercing
Våra bullar

Galss♥
Påväg hem i söndags
 
SOMMARLOV♥

svar

Anonym om 106- You can run but you won't come far:
måste bara fråga dig en sak,vilken storlek har du på din jofama by kenza jacka? jag ska beställa den men har ingen aning om vilken storlek jag ska ta..jätte tacksam för svar!!
03 Juni, 19:22  
Fick en fråga om min storlek på min Jofama by Kenza jacka, och jag har storlek 34 på min jacka. Dock så har den blivit lite större för att jag har haft tjocktröjor/luvtröjor under. /Matilda
 

You can run but you won't come far

bild från förra helgen
 
Har dushcat och fått i mig frukost. Jag gick upp vid 3 idag. Skönt att få sova ut. Jag och syrran blev hemma själva igår till ca halv 2. Mamma och pappa var inne i stan. Jag kollade om på dokumentären om Rebecca & Fiona som jag redan sätt. Fortfarande lika bra. Nu sitter jag och kollar på lite kläder till sommaren som jag vill ha, men om man kollar ut så ser det inte ut som om det ska bli någon sommar.. Trist väder.
Puss.

Ni är så jävla bra

Ja, snart var det en vecka sen jag bloggade.. Känner att jag har lite för stora mellanrum mellan inläggen.. Men nu blev det så!
Det  var konsert på våran skola i tisdags. Jag och Julia stannade kvar och kollade även fast vi inte skulle vara med. I onsdags, ja vad hände då ? Juste, jag, Jonna & Julia drog till gränby för att Jonna skulle köpa bakgrejer. Efter de följde Jonna med mig och tog spruta.
Efter skolan i torsdags drog jag och Jonna till gymmet, de kändes riktigt skönt!
Ja, och igår, en av dom bästa dagarna i mitt liv. Ellinor,Sally, Tyra, Emelia, Moa, Jonna, Julia, Nathalie och Jag drog till Stockholm och till grönan efter skolan. Vi skulle ju se Rebecca & Fiona. Jag har inga ord till att beskriva hur bra dom va. Så jävla perfekta, snygga och allt, och deras låtar.. Alltså allt var så jävla bra. Jag och Nathalie kom ju längst fram också. Sen efter så signerade dom min jeansjacka, det blev så fint. Vi hade ju åkband också så vi hann ju åka i flera timmar. Allt va så underbart. Tack Rebecca & Fiona ni är grymmast!
Efter sov Nathalie & Julia här, Vi hade lite mys igår, och dom drog hem för 2 timmar sen.
Får se vad som händer idag. Till och börja med så ska jag hoppa in i duschen nu. Puss på er!
Rebecca & Fiona 1 Juni på Grönalund, Stockholm♥

RSS 2.0